Bingo online på nätet

Hur fungerar Bingo?
varje bingo spelare får ett kort märkt med ett rutnät som har en unik kombination av siffror och i vissa länder, tomma utrymmen. Det vinnande mönstret bildas på kortet som är aviserat. På varje tur väljer en icke-spelare (känd som den som ropar upp) slumpvis en numrerad boll från en bollbehållare och meddelar numret till alla spelare. Bollen är då förbrukad så att den inte kan väljas igen. Varje spelare söker på sitt kort för den uppropade numret och om den påträffas markeras det. Det viktigaste inslaget av skicklighet i Bingo är möjligheten att söka ett kort för den uppropade nummer på kort tid före nästa nummer kallas. Vissa bingospel kan exceptionellt snabbt.
Den som ringer fortsätter att välja och tillkännage siffror fram till första spelaren som utgör den överenskomna mönster (en rad, två rader, kåk) på sina kort och ropar ut namnet på mönstret eller bingo. En av de vanligaste mönstren, som kallas "hus" i Storbritannien och Australien och "full-kort" eller "blackout" i Kanada och USA, består helt enkelt för märkning av alla siffrorna på kortet. Andra vanliga amerikanska och kanadensiska mönster L, Y, enda rad, två rader, centrum kors, inre kvadrat (4 × 4), ambulerande kvadrat (3 × 3), och kringflackande kite (en 3 × 3 diamant). Den kanadensiska och amerikanska kort, kan linjer göras horisontellt, vertikalt eller diagonalt. Inre och ambulerande torg och drakar skall vara helt fyllda, ambulerande torg och drakar kan göras var som helst på kortet.

Historien om Bingo kan spåras tillbaka till omkring 1530 i Italien, där ett spel som heter Lotto spelades. Namnet "Bingo" kommer faktiskt från en förvrängning av namnet "Beano", som är namnet på en form av bingo som spelades i USA runt 1920-talet. Beano var så kallade eftersom bönor har använts för att täcka numren.
Exempel hur det kan se ut med Bingo online:
Inom varje show kommer det vara upp till 10 matcher av bingo. Inom varje bingospel, det finns 90 bollar, var numrerade mellan ett och 90. Du kommer att tilldelas en remsa av sex biljetter för varje omgång bingo. Varje biljett består av en nio av tre rutnät som innehåller 15 nummer mellan ett och 90. Varje remsa av sex biljetter innehåller alla 90 nummer med bingo på nätet. Det innebär att du kommer ha ett antal att bocka av på din remsa av sex biljetter varje gång en boll plockas och dess nummer kallas under ett spel. När bollen är plockade och dess nummer kallas, kommer motsvarande nummer på din remsa av sex biljetter märkas off (eller "strök"). Detta sker automatiskt, så att du aldrig missar ett nummer eller en vinst, även om du har loggat ut eller inte vid datorn.



Vi samarbetar med Smslån Sverige

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0